

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте някои плюсове и минуси
Тънкостите, за да бъде винаги сочно, се крият най-вече в използването на марината и точните подправки
Някои от тях може би са ви любими
Добавете ги към диетата си
Можем да го консумираме за закуска или следобед, между самите хранения
Ароматът му е далеч по-свеж, ободряващ и приятен от този на белината например
Във фокуса на прожекторите попадна и чесънът